Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.2.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Hallituksen korkea-arvoisesta jäsenestä Walter Weedistä on luvattu hallituksen korkealuokkaisille rikollisille 3 miljoonaa dollaria. Tästä johtuen mies on maailman pahimpien rikollisten ja tappajien maalitauluna. Tappo pitää onnistua tasan 3.00, tai rahoja ei liiku mihinkään suuntaan. Kuka ehtii ensin, ennen kuin kaikki tappavat toisensa?

Smokin’ Acesin jatko-osaa on haukuttu, joten yllätyin kovasti sillä leffa ei ollut mikään huono. Ykkösleffan tapaan elokuvassa oli paljon toimintaa, räiskintää, ja räväkkää huumoria. Hieman jäi kuitenkin harmittamaan se että tässä musta huumori oli jätetty melkein kokonaan pois – tai sitä oli hyvin vähän. Juoni oli peruskauraa. Hyvä jatko-osa, mutta ei voita ensimmäistä Smokin’ Aces -elokuvaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!