Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.2.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Köyhä työläispoika ja varakkaasta perheestä oleva rikas tyttö rakastuvat kuumana kesäpäivänä 40-luvulla. Yhteiskuntaluokat ja parin erilaisuus ajaa heidät erilleen, mutta ei pysyvästi…

The Notebook on pitänyt katsoa jo pitkään. Elokuva on draamaksi mukaansatempaava rakkaustarina, suorastaan ällöäkin ällömpi pullamössöhömpöttelyelokuva. Täytyy sanoa, että en tiedä mikä minua vaivaa, mutta vollotan vähän väliä tällaisissa elokuvissa, jos saan kunnon rauhan ja mielentilan katsomiseen. Mielestäni tässä on ihan oikeasti vain niin kaunis ja herttainen elokuva, joka kertoo upean rakkaustarinan ja jälleen todentaa mitä rakkaus on ja mitä sen pitääkin olla. Suosittelen lämpimästi kaikille herkkiksille. Hyvää katsottavaa oman kullan kanssa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!