Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.4.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Unihalvauksesta kertova dokumenttielokuva.

Nightmare on dokkari, joka kertoo unihalvauksesta. Mielenkiintoinen aihe, ja erittäin pelottava sellainen. Muistan että alle kymmenvuotiaana sain kuukausien ajan jatkuvia ”painajaisia”, jolloin en uskaltanut nukkua omassa huoneessani, mutta nyt minulle valkeni, että kyse oli unihalvauksesta. Tämä tekee aiheesta entistäkin pelottavamman.

Leffa on hyvin tehty ja tarinat vaikuttavat tutun autenttisilta ja on vaikea uskoa että hommaa olisi hirveästi käsikirjoitettu. Leffan jälkeen jää karmiva olo päälle ja toivon ettei tämä laukaise mitään unihalvausepisodia kun menen nukkumaan. Dokkariksi yksi jännitävimpiä mitä olen katsonut, etenkin kun on vastaavaa kokenut. Tiesitkö, että unihalvauksen kokee ainakin kerran elämässään puolet ihmisistä, Wikipedian mukaan?

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!