Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Julien ja Lisa ovat onnellinen aviopari, jonka elämä kukoistaa. Perheen elämä kuitenkin pysähtyy kun poliisi rynnäköi sisään ja pidättää Lisan syytettynä murhasta. Syytön Lisa joutuu vankilaan onnettomien sattumien summana. Menee vuosia kun rikosta selvitellään, mutta Lisa pysyy syyttömänä, ja pieni Oscar-poika vain vieraantuu äidistään. Kun aviomies Julienille ei jää laillisia vaihtoehtoja, hän ryhtyy suunnittelemaan Lisalle pakoa vankilasta laittomin keinoin…

”Kaiken se kestää” on erittäin hieno ranskalainen trilleri. Diane Krugeria on aina hieno nähdä eurooppalaisissa elokuvissa. Vincent Lindonista tulee positiivisella tavalla mieleen Dustin Hoffman, ja pidän todella hänen näyttelijätyöstään. Pour Elle on hienoa vaihtelua vankilapako-tyyppisiin jännäreihin. Suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!