Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Jamesin perhe muuttaa kauas vanhasta kodistaan uuteen isoon taloon, perheenäidin lähdön takia. Lapsiin ero vaikuttaa enemmän kuin isä osasi kuvitella. Kirjailijaisä John James huomaa kuitenkin etenkin teinitytössään Louisessaan muutoksia. Ajan myötä käyttäytyminen muuttuu entistä oudommaksi…

The New Daughter oli kyllä pienoinen pettymys. Elokuvan tarinaa kuljetetaan hyvin, ja kokonaisuutena se on kuin Omen-tapaisen kauhuelokuvan ja Aliens vs. Predatorin risteytys. Loppupeleissä elokuva jää kuitenkin melko tönköksi, ja etenkään töksähtävä loppu ei ollut mieleeni. Vaikka elokuva ei erotu joukosta, se on kuitenkin ”ihan jees”, eikä yhtään hullumpaa perjantai-illan sohvaperunaviihdettä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!