Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.9.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Vuosituhansia vanha elävältä muumioitu Setiä palvova nainen herää 2000-luvulle vainoamaan ihmisiä. Naisen tavoite on käyttää Setin tikaria, jonka avulla kuoleman jumala saisi ruumiillisen muodon…

The Mummy on suorastaan pyhäinhäväisystä kun miettii miten briljantti Stephen Sommersin samanniminen elokuva oli vuonna 1999. Näyttely on puista ja juoni suorastaan typerä. Ratkaisuissa ei ole järjen häivääkään. CGI on ihan siistiä, mutta enimmäkseen pointitonta tämänkaltaisessa tarinassa. En tajua miten Tom Cruise ja Russell Crowe on saatu houkuteltua tällaiseen sontaan. Pojoja siitä, että elokuva viihdytti sen verran, että aivot nollilla jaksoi katsoa alusta loppuun asti. Alkupuolisko lupasi jonkin verran, mutta lässähti aika lahjakkaasti toisella puoliskolla. Ei jatkoon.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!