Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Pariskunnan kotiin hyökkää pari sairasta ihmistä puukon kanssa. Hyökkääjät osoittautuvat okkultistisen kultin jäseniksi. Kulttilaisista nainen kuolee nuken viereen. Kun talossa alkaa tapahtumaan kummia, pariskunta muuttaa toiseen paikkaan. Mutta outoudet eivät lopu siihen…

Ei kovin paljon uutta. Leffa on mukavan jännittävä ja sisältää muutamia kutkuttavia elementtejä. Kokonaisuus on tuttua ja ajoittain ihan toimivaakin kauraa. Jumpscareja, sopivasti yksinkertaisia kauhuelementtejä, ihan hyvää näyttelyä. Pidin vanhahtavasta miljööstä. Keskivertoa parempaa pehmokauhua. Ei superhyvä, mutta ei oikeastaan kovin huonokaan. Perus Ed & Lorraine Warren-backstory. Katso pois.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!