Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.12.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Hyväntahtoinen kylä on pulassa kun rikas ja paha mies nimeltä Bogue terrorisoi sen asukkaita, sillä haluaa muuttaa kylän kultakaivokseksi. Ohikulkumatkalla oleva valtion asemies Chisolm kiinnostuu puolustamaan kylää ja rekrytoi kuusi muuta taitavaa miestä taistelemaan Bogueta ja hänen miehiään vastaan…

En ole nähnyt alkuperäistä, mutta pidän tätä elokuvaa erittäin viihdyttävänä. Leffan juoni ei ole kummoinen ja ehkä hieman ennalta-arvattava, mutta tarina ja taistelut ovat sen verran mukaansatempaavaa, että tylsää ei ainakaan tule. Mukana pakollinen viihdyttäjähahmo Vincent D’Onofrion näyttelemän Jack Hornen muodossa. Leffasta löytyy myös perinteisten länkkäreiden suuntaan arvostusta herättävää trilleriä kaksintaisteluineen ja tuijotuksineen. Harmi että leffaa on lytätty niin paljon. Minä pidin kovastikin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!