Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.12.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Robert McCall elää lähes normaalia elämää välittäen läheisistään. Kun miehen parhaimpiin ystäviin lukeutuva ihminen murhataan, McCall päättää jälleen ottaa oikeuden omiin käsiinsä…

The Equalizer 2 on rutkasti parempi kuin edeltäjänsä, josta pidin myös neljän tähden verran. Elokuva on uskomattoman hyvin rakennettu siten, että jokaisesta rankaisuhetkestä osaa nauttia täysin riemauksin. Leffassa on myös rakennettu henkilöhahmoja sekä ihmissuhteita niin taitavasti, että leffan loputtua silmät eivät pysy kuivina. Ex-tempore palana ainakin täyden viiden tähden setti, josta en vaihtaisi minuuttiakaan. Erittäin aliarvostettu toiminta-trilleri-draama.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!