Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Chris Pratt on laajalti tunnettu ex-jääkiekkoilija, joka toipuu auto-onnettomuudesta. Chris syytää onnettomuudesta itseään, ja kamppailee päävammansa aiheuttaman rampautumisen, sekä masennuksen kanssa. Chris etsii elämäänsä, ja tapaa baarissa Gary-nimisen vanhan tutun. Gary suunnittelee pankkiryöstöä, ja haluaa Chrisin mukaan…

The Lookout on loistava ja puhutteleva draamatrilleri. Joseph Gordon-Levitt sopii täydellisesti tällaisiin rooliin, ja tässä elokuvassakin hän loistaa muiden loistavien näyttelijöiden lomassa. Leffassa näyttelee myös mainiot Isla Fisher, Jeff Daniels, Laura Vandervoort ja Carla Gugino. Ajatuksia herättävä elokuva elämästä. Kuin hyvää draamaa, pankkiryöstötrilleriä ja mementoa sotkettuna toisiinsa. Suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!