Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.7.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Huumelordi järjestää näyttävän paon ja suunnittelee rajanylitystä pikkukaupungin läpi. Kaupungissa sattuu kuitenkin pitämään jöötiä kovanaama seniorisheriffi, joka ei hevillä kyläänsä rikolliselle toiminnalle luovuta…

The Last Stand on ihan jännä ja hauska äksönileffa. Hieman rupsahtanut Arnold Schwarzenegger onnistuu vakuuttamaan toimintasankarina jälleen kerran. Forest Whitaker sen sijaan on ärsyttävän huono näyttelijä nykyään, varsinkin tässä elokuvassa. Pidin juonesta, äksönistä ja siitä, että jännittävä alkupuolisko muuttui loppupuoliskon aikana hauskaksi toimintakomediaksi. Suositeltava popkornifilkka, jota ei kannata ottaa liian vakavasti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!