Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.10.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Joe ja Patrick ovat parhaat kaverukset. Pojat ovat kyllästyneet vanhempiinsa ja Joe saa päähänpiston, jonka myötä pojat rupeavat rakentamaan ihan oikeaa taloa keskelle metikköä. Muuttaessaan taloon asumaan poikien vanhemmat huolestuvat, samalla kun pojat viettävät elämänsä parasta kesää…

The Kings of Summer on hyvän mielen draamakomedia. Tykkäsin nuoresta näyttelystä erittäin paljon. Elokuva on myös visuaalisesti hieno, kesän fiilikset kiteyttävä pläjäys. Mukava katsoa syksyn pimetessä, muistuttaa kivasti omistakin lapsuuden kesistä. Hieno kasvutarina, joka osaa olla myös ihan jännittäväkin. Todellakin positiivisesti yllättävä elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!