Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.2.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Eletään tulevaisuutta, jossa Formics-niminen alienlaji on hyökännyt maahan. Ensimmäisestä hyökkäyksestä on selvitty, mutta kansainvälinen armeija treenaa jatkuvasti estääkseen seuraavat. Tulevaisuuden toivot ovat lapsinerot, joista koulitaan taisteltutantereen johtajia…

Ender’s Game alkaa lupaavanoloisena visuaalisena scifileffana, mutta täytyy myöntää että kokonaisuus on pieni pettymys. Nuoret tutut näyttelijät Asa Butterfield ja mm. Kings of Summerissa nähty Moises Arias suorittavat hienosti myös veteraanien kuten Harrison Ford ja Ben Kingsley ohella. Leffa on oikein katsottava ja mukaansatempaava, mutta siitä puuttuu se jokin. Leffa sopii myös vähän nuoremmille katselijoille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!