Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.12.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Vanha ex-linnankundi yrittää viettää raitista elämää asuntoautokommuunissa, samalla etsien karannutta tytärtään. Elämä ei ole kohdellut häävisti, mutta tytär palaakin kotiin – ainoastaan tuodakseen huonoja uutisia. Tytärtä jahtaa kartelli ja isä joutuu palaamaan kaidalta polulta takaisin rikoksen tielle…

Mel Gibson pistää myllyn päälle ja sehän passaa. Ranskalainen Jean-François Richet ei ole hirveästi ohjannut Hollywood-tyyppisiä leffoja, itse asiassa tätä ennen ainoa englanninkielinen tuotos on Assault on Precinct 13 (2005). Gibsonin lisäksi nuori Erin Moriartykaan ei ole ollenkaan hassumpi näyttelijä. Oikein vauhdikas, väkivaltainen ja backstoryltaan rankka rikos-äksöni, josta ei verta ja dramatiikkaa puutu.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!