Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.7.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Campbellin perheen vanhin lapsi Matt sairastaa vaikeaa syöpää. Hoitoprojektin takia perhe on melkein pakotettu muuttamaan Connecticutiin. Ulkoapäin täydelliseksi osoittaunut kämppä on lähellä sairaalaa, ja perhe muuttaa sinne ehdoitta. Selviääkin että uusi asunto on entinen hautaustoimisto, jossa on tapahtunut hämäriä juttuja. Yliluonnollisten ilmiöiden säikäyttämänä Matt joutuu keskelle elämän ja kuoleman rajaa…

The Haunting in Connecticut oli oikeasti pelottava elokuva. Leffassa oli vähän turhankin monta säikäytyskohtaa, mutta vastapainona oli myös kylmiä väreitä antavia mysteeripläjäyksiä. Leffa yhdisteli Manaajaa ja Amityville Horroria, ja mikä pelottavinta, se kuulemma perustuu tositapahtumiin. Hyviä kauhuleffoja ei usein näe, siitä pojot. Pidän suunnattomasti Kyle Gallnerista näyttelijänä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!