Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.9.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Tiedemies Seth Brundle on keksinyt teleportin. Teleportti ei kuitenkaan siirrä elävää olentoa onnistuneesti, ennen kuin Brundle tekeekin läpimurron. Siirtäessään itsensä kapseliin päätyy kuitenkin kärpänen ja Brundlessa tapahtuu outoja muutoksia…

Olen onnistunut missaamaan tämän David Cronenbergin scifiklassikon täydellisesti, mutta nyt virhe tuli korjattua. ”Kärpänen” on jännittävä kasarileffa, jota tähdittää upeat Jeff Goldblum ja Geena Davis. Tykkäsin elokuvan napakasta pienestä huumorista ja ällöttävän hyvin tehdyistä tehosteista. Kokonaisuutena vallan passeli elokuva, josta ei paljon kritisoitavaa osaa etsiä. Suosittelen scifin ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!