Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.10.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Symppis postityöläinen Jerry tapaa toimiston pippaloissa mukavan naisen. Jerryllä on kuitenkin ikävä menneisyys ja hän on yksinäinen sekä juttelee kotieläimiensä kanssa. Kun Jerryn kissa saa hulluja päähänpistoja, treffit menevät hieman pieleen…

The Voices on matalan budjetin elokuva, jonka pääosissa näyttelee nimiä kuten Ryan Reynolds, Gemma Arterton ja Anna Kendrick. Leffa on äärimmäisen synkkä ja brutaali, mutta mustan huumorin ystävälle oikein mainiota viihdettä. Ryan Reynolds pääosan lisäksi ääninäyttelee aivan huikeasti, piti oikeasti tsekata Mr. Whiskers, sillä sen verran kova irkkuaksentti kyseessä. Yksi parhaista ja samalla sairaimmista mustista komedioista mitä olen katsonut. Aliarvostettu musta timantti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!