Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Joukko satunnaisia ihmisiä jää jumiin baariin, kun ihmisiä syövä hirviölauma hyökkää heidän kimppuunsa. Ihmiset joutuvat salpaamaan ovet ja ikkunat, ja keksimään keinon selviytymiseensä. Onko mitään tehtävissä, kun seinät kaatuvat päälle…

Näin huonoa ”kauhu”elokuvaa en ole nähnyt vähään aikaan. Leffan juoni oli olematon, ja käsittämättömän typerä. Tällaisia elokuvia on tehty tuhat, joista suurin osa ovat huonoudessaankin parempia. Ihmisiä tappavaa hirviötä ei näytetty kertaakaan kunnolla. Näyttelijäsuoritukset olivat surkeita. Leffa ei ollut hauska, pelottava, jännittävä, kiinnostava, vaikka sitä se kovasti yritti olla. Alku oli jopa lupaava, mutta lopputulos oli kaikkea muuta. Skippaa tämä, jooko?

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!