Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.2.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Veljesten äiti on juuri kuollut, ja he saavat perinnöksi tämän talon. Davidille pelkkä talo ei kuitenkaan riitä, vaan hän haluaa rahaa. Koska äitiltä ei talon lisäksi muuta herunut, David päättää kidnapata erään tuttavansa tyttären ja kiristää hänen rikkaalta isältään rahaa. Kaikki menee kuitenkin pieleen kun he huomaavat että talon asuinympäristössä asuu rumia raakalaisia, jotka tappavat hetken mielijohteesta…

Jälleen yksi ”sisäsiittoiset tappajat” -tarina. Tällä kertaa kyseessä on vain komedia. Katsoin tämän lähinnä siitä syystä että Andy Serkis on pääosassa. Muut näyttelijät ovat melko tuntemattomia ja leffa on tehty erittäin matalalla budjetilla. Juoni on melko kankea, mutta Andy Serkisin osallistuminen pelastaa elokuvaa paljon. Kai ihan katsottava elokuva, mutta ei todellakaan mikään hyvä. Siinähän tuo.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!