Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Tylerin äiti kuoli epäselvissä olosuhteissa Tylerin ollessa nuori, samalla kun hänen neljä kaveriaan todistivat maassa makaavan ruumiin ja mielipuolisen Tylerin, joka sattui sohaisemaan heitä puukollakin. Vähän myöhemmin kaverukset tapaavat mökkivikonlopun merkeissä, samalla viettäessään Tylerin äidin valvojaisia. Metsästä löytyy outo valolilmiö ja porukka huomaa ympäristössä tapahtuvan kummia…

Lähdin katsomaan tätä elokuvaa erittäin matalin odotuksin ja se palkitsi. The Corridor on huikea psykologinen kauhuelokuva, trilleri. Vaikka kukaan näyttelijöistä ei ole juurikaan tuttu, nämä kanadalaiset nuorukaiset osaavat hommansa. Leffasta tuli mieleen Unensieppaaja, Cube, ja moni muu modernin psykologisen trillerin mestariteos. Alku ei vaikuttanut kovin lupaavalta, mutta leffa todellakin parani loppua kohden. Osasi olla pimeässä katsottuna pelottavakin. Soundtrackista lähtien huipputavaraa, suosittelen hyytävien ja karmivien trillereiden ystäville. Viittomakieli on huikea bonus!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!