Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jack Conrad odottaa kuolemanrangaistusta Amerikan keskusvankilassa. Kuolemaantuomittu vanki ostetaan kuitenkin tv-sarjaan yhdeksän muun raiskaajan ja tappajan kanssa. Rahan ja sairaan viihteen perässä oleva multimiljonääri järjestää nimittäin ennennäkemättömän tv-sarjan, jota lähetetään suorana Internetissä. Kymmenestä kilpailijasta voi selvitä vain yksi…

The Condemned on vähän kuin moderni versio Battle Royalesta (Batoru rowaiaru). Leffan kuvaustapa oli huono, se sisälsi liikaa väkivaltaa ja mätkimistä, juoni oli jo nähty ja hieman kahjo, eivätkä hahmotkaan olleet kiinnostavia. Elokuvassa oli kuitenkin onnellinen loppu, ja se oli kokonaisuutena ihan katsottava. En kuitenkaan osaisi suositella kenellekään.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!