Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.7.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Samalla kun Lucy, Susan, Peter ja Edmund ovat eläneet vuoden Englannissa, Narniassa on mennyt 1000 vuotta ja moni asia on muuttunut. Kuninkaiden ja kunigattarien tarinat ovat enää vain kertomuksia ja telmarilaiset ovat hävittäneet narnian asukit lähes sukupuuttoon. Prinssi Kaspian yritetään salamurhata, jotta julma hallitsija voisi viedä loputkin entisen Narnian, nykyisen Telmarin valtakunnasta. Susanin torvi on vielä tallessa ja Kaspian hädissään puhaltaa siihen, jolloin sankarimme palaavat Narnian maailmaan…

Narnian jatko-osa ei ollut ihan niin hyvä kuin odotin, mutta tarina meni melkein täsmälleen samalla tavalla kuin sen kirjasta muistinkin. Juoni vähän jotenkin tökki elokuvan edetessä, mutta muuten se oli oikein hyvää viihdettä. Odotan jo innoissani jatko-osia. Mutta sanoisin että Prinssi Kaspianin kirja oli paljon parempi. Silti tämä oli unenomaista fantasiaa. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!