Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

7-vuotias poika saa pikkuveljen. Vauva kuitenkin lompsii puvussa ovesta sisään, eikä muistuta ihan tavallista sööttiä vauvaa. Miehen äänellä puhuva vauva on nimittäin johtoportaassa ja valvoo, että koiranpennut eivät ohita ihmisvauvoja söpöydessä…

Älytön idea, mutta tavallaan toimii. Toisaalta, jo valmiiksi löyhä idea kaatuu siihen että riittävästi mielenkiintoista ja hauskaa katsottavaa ei keksitä tarpeeksi, tai siltä ainakin minusta tuntui katsoessa. Perushyvää viihdettä, joka sopii perheen pienille sekä aikuisille. Huumori on osin ihan hauskaakin. Tämän katsoo ilman odotuksia, mutta ei kyllä ole loppupeleissä mikään kummoinen animaatioleffa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!