Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.4.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Tommy ja Sam ovat veljeksiä. He ovat kuitenkin kovin erilaisia. Rikollisen taustan omaava Tommy on jäänyt lapsesta asti maataan palvelevan armeijanmiehen Samin varjoon. Myöskään veljesten isä ei arvosta Tommya yhtä paljon kuin Samia. Samilla on täydellinen vaimo ja perhe, kun taas Tommylla ei ole mitään. Kun Sam kuolee Afganistanin komennollaan, Tommy ottaa Samin perheessä isän ja aviomiehen roolin…

Draamaelokuva Brothers käsittelee melko arkoja aiheita, kuten sotaa, sotaväkivaltaa, mielenterveyttä, perhe- ja ihmissuhteita. Leffassa on loistava soundtrack, sekä loistava näyttelijäkaarti, johon kuuluu mm. Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire ja Natalie Portman. Pidin tavasta jolla elokuva kosketti. Leffa oli hieman masentava ja surullinen, mutta puhutteleva. Leffa pisti ajattelemaan yleisesti ottaen aihepiiriin kuuluvia asioita, kuten puhumattomuutta, ja miten se vaikuttaa ihmisen mielenterveyteen. Suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!