Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.2.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Stand-up-koomikko Kumail Nanjiani tapaa keikallaan Emily Gardnerin ja yllättäen ihastuu tyyppiin. Kumpikaan ei hae suhdetta, mutta toisin käy. Nanjianin pakistanilainen kulttuuri estää kuitenkin tiivimmän yhteiselon ja pakottaa Kumailin muunmuassa salaamaan suhteensa vanhemmilleen, jotka säätävät pojalleen järjestettyjä tapaamisia pakistanilaisnaisten kanssa…

The Big Sick on Kumail Nanjianin ja Emily V. Gordonin käsikirjoittama ja näyttelemä puoliksi omaelämäkerrallinen elokuva. Pidin Kumailista erityisesti Silicon Valleyssa, vaikka hänen huumorinsa onkin sen verran erilaista, että se ei ihan hersyviä naurukohtauksia aina synnytäkään. The Big Sickissä on hienoa nähdä Kumail Nanjianin monipuolisuus näyttelijänä, hän todella osaa myös herkät roolit. En pitänyt elokuvaa komediana, vaikka sieltä humoristisia piirteitä löytyikin. Oikein herkullinen romanttinen draama, jossa ei tarvitse olla mitään ihmeellistä että homma pysyy mielenkiintoisena.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!