Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Zane on astronomi, joka löytää avaruudesta tulevan oudon signaalin. Saatuaan selville että kyseessä on avaruusolentojen lähettämä viesti, hän saa potkut avaruusasemalta. Käy ilmi että korkeampi taho yrittää hiljentää Zanen lopullisesti…

The Arrival on mielenkiintoinen alienjännäri. Elokuvan scifi oli paikka paikoin hieman ”eeteemäistä” (ks. elokuva E.T.), mutta se oli silti melko hienoa katsottava matalasta budjetista huolimatta. Charlie Sheen on loistava näyttelijä, ja osoittaa sen tämän elokuvan roolisuorituksellaan. Ajoittain leffan meno ei ollut ihan uskottavaa, ja juoksenteluun ja juonen pomppimiseen tuppasi kyllästymään. Loppupeleissä kuitenkin ok scifileffa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!