Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.10.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Perhe muuttaa uuteen taloon pikkukaupunkiin asumaan. Talon kellarista löytyy luukku ja reikä lattiassa osoittautuu loputtomaksi. Mitä reikä sisältää ja miksi se on tehty kellariin, vai onko…

The Hole on loistava jännäri. Leffa ei ole varsinaisesti pelottava, mutta hyvinkin jännittävä ja sopivan karmiva. Elokuva on juoneltaan erinomainen ja lapsiystävälliseen tyyliin tehty, mikä tuo positiivisesti mieleen 90-luvun alussa televisiosta näytetyn TV-sarjan ”Pelottaako?” (”Are You Afraid of the Dark? -1991-1996), jota itsekin penskana katsoin mummolassa niskakarvat pystyssä. The Hole herättää nostalgisia fiiliksiä ja on oikein upeaa viihdettä. Lukuisista TV-sarjoista ja esim. elokuvasta ”Painajainen perheessä” tuttu Teri Polo on näyttelijöistä ehkä tunnetuin. Lapsinäyttelijät rokkaavat kuitenkin jopa enemmän. Suositeltava jännäri kaikenikäisille!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!