Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Lapsuudessaan Johnny oli se poika, jota ei otettu mukaan leikkeihin. Kun John sai vanhemmiltaan lahjaksi Teddy-nalen, hän toivoi sen puhuvan oikeasti. Ja niin tapahtui… varttuessaan Ted ja John ovat yhä parhaat kaverit. John kuitenkin seurustelee, eikä tyttöystävä Lori aina diggaile Tedin tunkiessa väliin…

Minulla oli jotenkin matalat odotukset. Ei uskoisi että puhuvasta nallesta saisi näin hyvän elokuvan. Ted on komediana erittäin hauska, pomminvarma naurattaja. Härskiä läppää tulee koko ajan. Jotenkin kyllä huomaa, että taustalla on Family Guyn tekijä. Mark Wahlberg on ilmiömäinen. Siinä vasta näyttelijä, joka osaa näytellä monipuolisesti myös vähemmän vakavaa roolia. Tedistä ei ole paljon pahaa sanottavaa, sillä elokuva on niin monipuolinen ja viihdyttävä. Hieno teos käsikirjoittaja-ohjaaja-näyttelijä-tuottaja Seth MacFarlanelta, kertakaikkiaan. Katso heti kun voit!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!