Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.9.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Eletään 1800-luvun villiä länttä. Albert on lampaankasvattaja-nyhverö, joka joutuu kaksintaisteluun kaupungin kovimpien ampujien kanssa. Tyttöystävä jättää, mutta kaupunkiin saapuu mysteerinen Anna, joka opettaa Albertin ampumaan aseella…

Seth MacFarlane on hauska. Tämä leffa on melko kevyttä tavaraa, mutta silti sopivan erilainen ja tasapainoinen. Yksi lisäpiste pelkästään Docin ovelasta ujuttautumisesta leffaan, fanina ei voi olla pitämättä. Liam Neeson, Giovanni Ribisi, Amanda Seyfried, Charlize Theron ja Neil Patrick Harris olivat viihdyttävää seuraa puolitoistatuntisen ajan. Köykäisyydestään huolimatta upposi ainakin minulle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!