Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.4.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Los Angelesin Comptonissa asuu joukko räppäreitä, jotka kokevat arjen karuuden, mutta päättävät purkaa sen musiikkiin huumeiden sijaan. Dr. Dre, Ice Cube, Eazy E ja pari muuta perustavat N. W. A -räppiporukan, joka lähteekin suosiossaan lentoon. Kun menestystä tulee enemmänkin, alkaa raha ja naiset kiinnostamaan…

Straight Outta Compton on tositapahtumiin pohjautuva biografiallinen draamaelokuva. Näyttely on erinomaista ja valinnat ovat todella onnistuneita. Ice Cubea näyttelee hänen poikansa, O’Shea Jackson Jr., joka on tietysti kuin ilmetty isänsä nuorempana. Leffa on hyvä, mutta ihmissuhdedraama ja räppielämä alkaa vähän puuduttamaan jossain vaiheessa. Kaikki tuntuu turhan pintapuoliselta, vaikka tarina kiinnostaakin. Mielenkiintoista ja hyvää katsottavaa, mutta ei mielestäni pääse ihan hypetyksen vaatimalle tasolle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!