Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Brian Jackson on pienestä asti tykännyt visailuohjelmista. Brian saa kummasti kiksejä siitä että tietää asioita, joita muut eivät tiedä – oli asia sitten turha tai tarpeellinen. Päästessään Essexin huippuyliopistoon, mies menestyy kertaheitolla, ja pääsee saman tien ihailemaansa tietovisailuohjelmaan televisioon. Kaikki menee nappiin, kunnes järjen pahin vihollinen rakkaus tulee mukaan peliin…

James McAvoyta on aina mukava katsoa, koska hän on niin hyvä näyttelijä. Pidin elokuvan kokonaisuudesta sen viihdyttävyyden vuoksi. Elokuva oli hauska ja mukavaa katsottavaa. Sen juonikuviot ja roolihahmot loivat aikaan tunteita. Oikein mukava ja fiksu komedia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!