Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.1.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Rey löytää Obi-Wanin kaukaiselta planeetalta, mutta Obi-Wan ei suostu lähtemään auttamaan kapinallisia. Samaan aikaan Supreme Leader Snoke ja Kylo Ren vain vahvistavat asemaansa…

Uusin Star Wars sisältää enemmän toimintaa kuin The Force Awakens ja on monessaa mielessä parempi. Mutta niin paljon on pielessä, että katsoessa ärsyttää. The Force Awakens jäi cliffhangeriin, jonka lupauksia ei lunastettu. Sen lisäksi edellisistä koko tarina hahmojen ja juonen osalta on jotenkin käännetty ylösalaisin, Star Wars -saagan historiaan liittyvien juoniaukkojen ja epäkohtien lisäksi. Paljon nostalgiapärinöitä herättäviä kohtauksia, mutta myös paljon huonoa, ajattelemattomia tuhnuja. Harmittaa. Kolmemiinus.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!