Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.2.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Gangsteri, vedonvälittäjät, laittomien nyrkkeilymatsien järjestäjät, pari tummaihoista amatööririkollisääliötä ja 84-karaatin timantin metsästäjät kohtaavat toisensa sattumien summana kun pienet polut yhdistyvät yhdeksi isoksi…

Katsoin Snatchin ensimmäisen kerran joskus aikaa ennen leffablogiani, joten oli aika katsoa se uudestaan. Leffa ei ollut niin täydellinen kuin muistin, mutta silti aivan loistava pläjäys. Tykkään Snatchin näyttelijöistä, näyttelijäsuorituksista, ohjaustavasta ja leffan omintakeisesta huumorista. Guy Ritchien elokuvista niitä, jotka on pakko katsoa ainakin kerran elämässään. Hyvä rikosleffa täynnä toimintaa ja hupia. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!