Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Neljä Lontoon pikkurikollista pistävät yhteistuumin rahaa pokeripeliin, jossa häviävät kaupungin mestaririkolliselle puoli miljoonaa puntaa. Poikien on saatava viikossa kerättyä kokoon sievoinen rahasumma, tai muuten sormien tulevaisuus ja isäukon baari on vaakalaudalla. Nelikko keksii ryöstää hamppukämpän rahoineen, mutta rahojen perässä on joku toinenkin…

Tulipahan vihdoinkin katsottua tämäkin klassikko. Leffa on hauska ja on mukava nähdä itse Jason Stathamiakin nuorempana, hieman suulaampana ja vähemmän lihaskimppuna. Tykkäsin kimurantista ja surkuhupaisasta juonikuviosta, mustasta huumorista ja erikoisista hahmoista. Leffa on jotenkin vain kerrontatavaltaan liian hidas ja miljööltään liian ankea, jotta voisin pitää siitä yhtään enempää. Katsottava kriminaalipätkä kuitenkin kokonaisuudessaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!