Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.12.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Herätessään Lovell Milo löytää aina itsensä eri ikäisenä, eri paikasta elämässään. Hän ei tiedä mitä on meneillään, eikä pysty hallitsemaan ongelmaansa. Eräänä päivänä ollessaan kolmekympinen hän kuitenkin törmää pieneen tyttöön, joka kertoo tietää mitä tapahtuu…

Shuffle on mielenkiintoinen fantasiatrilleri. Näyttelijät eivät ole tuttuja ja vaikka elokuva onkin vähän B-tasoa, se on hyvin tehty. Elokuvan on ohjannut Kurt Kuenne, joka on palkitun rankan dokumenttielokuvan Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father ohjaaja. Mies osaa kuin osaakin tehdä muutakin kuin pelkästään faktuaalisia dokumentteja. Elokuvan loppu on hieman lässähtävä ja mm. unenomaiset efektit häiritsivät, mutta kokonaisuus toimii. Erittäin katsottava elokuva, joka on omistettu Zacharylle. Pidän Kuennen tekeleet jatkossakin korvan takana.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!