Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.7.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Harry Potter on kasvanut serkkunsa perheessä ottolapsena. Serkkunsa Dudley ja hänen ilkeät vanhempansa sortavat poloista Potteria päivästä toiseen, kunnes hän saa maagisen kirjeen, kutsun Tylypahkaan velhokouluun. Käy ilmi että Potterilla on maine, ja hänestä odotetaan tulevan jotakin suurta…

Harry Potter on elokuvasarja, jonka olen missannut täysin. Efekteiltään ja tarinaltaan leffa on kuin Taru Sormusten Herrasta. Leffa perustuu tiiviisti J. K. Rowlingsin kirjoittamaan kirjaan, ja näyttely on kohtalaista. Kokonaisuutena leffa on hieno ja mukaansatempaava. Lastenelokuvaksi oikein mainio ja jännittävä. Pitänee katsoa jatko-osat pian.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!