Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Joukko kaheleita bilettää klubilla, kunnes yksi kaveruksista saa pullosta päähän. Toinen kaveri on iskenyt hemaisevan naisen nimeltä Eve, joka pyytää joukkiota landelle levähtämään. Porukka matkustaa maalle, jossa tapaa omituisen ja kajahtaneen tilanomistajan, Josephin. Maalla on mukavaa Josephin outoudesta huolimatta, ja nuoret polskuttelevat kuumassa lähteessä. Sitten jotain pelottavaa tapahtuu…

Sheitan on raju ranskalainen kauhu-/trilleri/gore-pätkä. Leffassa nähdään alastomuutta sukupuolesta riippumatta, häiritseviä ja ällöttäviä asioita. Ranskan kieli luo leffaan omaperäistä sävyä. Tunnistin Vincent Casselin vasta puolivälissä elokuvaa, niin hyvin hän osasi näytellä erilaista roolia. Vincent Casselin roolisuoritus oli aivan huikea. ”Herra älä anna heille anteeksi, sillä he tietävät mitä tekevät.” Leffan sarkasmi ja musta huumori oli ajoittain oikein nappaavaa. Raaka ja ehkä omituisin leffa mitä olen nähnyt aikoihin, mutta silti – omituista kyllä – pidin siitä, ehkä juurikin vain Vincent Casselin takia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!