Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.11.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Aseidentekijäyrityksessä työskentelevä tiimi lähtee työporukan kanssa rentoutumaan luksusmökille keskelle ei-mitään. Normireitti on kuitenkin suljettu ja ryhmä joutuu patikoimaan loppumatkan mökille, joka osoittautuukin vääräksis paikaksi. Pelottavia tarinoita kertoessaan ryhmäläiset huomaavat että yksi salaliittoteorioista pitääkin paikkaansa, metsässä havaitaan nimittän ryhmän lisäksi vihamielisiä sadistisia sotureita, jotka tappavat raa-asti jokaisen kenen saavat käsiinsä…

Severance on vähän samaa sarjaa Wrong Turnin ja Hills Have Eyesin kanssa, paitsi ”saalistajien” tilalla on oikeat ihmiset ja hyviksille jätetään paljon mahdollisuuksia. Juoni on elokuvassa hienosti rakennettu, vaikka perusidea on sitä samaa puuroa kuin aiemminkin > eksytään väärään paikkaan joka on hampaisiin myöten ansoitettu ja ollaan huolimattomia ja astutaan ansoihin ja jäädään ilkeiden sadistien tapettavaksi. Onneksi elokuvan nautittavuuteen oli panostettu ja ällöttävät raakuudet jätetty vähemmälle ja selviämiselle annettu paljon mahiksia. Elokuvasta löytyi hieman huumoriakin, mustan huumorin lisäksi. Pääosissa monistakin hyvistä b-luokan elokuvista tutut Laura Harris ja Danny Dyer.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!