Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Neljä lukiokaverusta yrittää päästä neitsyydestään ennen kesän päättymistä. Kaverukset ovat homoseksualeja, mutta vielä hieman epävarmoja seksuaalisista kyvyistään. Porukan homorintamalla ei mene hyvin, kun homotutka osuu väärään ihmiseen, ja epäonnistumisia tulee enemmän kuin tarpeeksi. Heteromiehet eivät tietenkään ole vaihtoehto. On vain yritettävä uudestaan, ja uudestaan…

Elokuva sisälsi ihan liikaa seksiä. Sekin olisi varmaan ollut ok, jos kyseessä olisi ollut edes heteroseksiä. En osannut nauttia elokuvasta missään vaiheessa, koska huumori on suoraansanottuna niin paskaa. Another Gay Movie on kuin huonoin American Pie -elokuvasarjasta, mutta homoille suunnattu. Näyttelijäsuoritukset olivat melko huonoja kaikin puolin, vaikka pidinkin Jonah Blechmanin stereotyyppisestä homoseksualin roolisuorituksesta. Kaiken lisäksi näyttelijät olivat liian vanhoja esittämään teini-ikäistä. Jatko-osaa en ehkä aio katsoa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!