Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Neljä ystävystä ajaa autolla ”karkuun” virusta, joka on jo tappanut suurimman osan ihmisistä. Koplan johtaja on kehitellyt yksinkertaiset säännöt, sillä virus on erittäin helposti tarttuvaa. Tarttuneiden lähelle ei mennä, edes hätätapauksessa. Käy kuitenkin huono tuuri, ja porukasta yksi saa tartunnan. Joukkio joutuu selviämään ilman päämäärää tai pelastusta…

Pettymys mikä pettymys. Carriers on melko hidas draamatrilleri. En sanoisi elokuvaa kauhuelokuvaksi, vaikka siinä olikin muutamia genreen luokiteltavia elementtejä. Juoni oli melko loppuun kulutettu, eikä loppuratkaisua oikein ollut. Elokuva oli melko tylppäkärkinen, eikä kovin jännittävä. Silti, jostain kumman syystä, se piti katsojaa otteessaan. Surullisia fiilinkejä tuli leffan loppuvaiheilla. Iso kiitos kokonaisuuden pelastamisesta menee näyttelijöille Lou Taylor Puccille, sekä Chris Pinelle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!