Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.11.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Do you think this is over just because I’m dead? No, The Game has just began. Jigsaw ja hänen oppilaansa Amanda ovat kuolleita, mutta pelit eivät pääty siihen. John ”Jigsaw” Kramerin ruumiinavauksessa vatsalaukusta löytyy kasetti… jigsaw oli nerompi kuin arvattiin.

Katsoin Sawin nelososan toista kertaa koska olen menossa katsomaan tänään myöhemmin illalla Sawin vitososan elokuvateattereihin. Piti virkistää hieman muistia. Saw IV:ssä palataan aikaisempien osien ratkaisemattomiin mysteereihin ja selvitetään aukkoja. Kaikki erilliset juonikuviot kietoutuvat loppua kohti hienosti yhteen. Toisen katselukerran jälkeen (raakuuksia lukuunottamatta) tajusin miten hieno tämäkin elokuva on. Tämä kauhu- ja ällötyselokuvien mielenkiinto saattaa liittyä tähän vuodenaikaan, mutta pidin. Saa nähdä mitä Saw V tuo tullessaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!