Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 31.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

CIA:n menestynyt agentti Evelyn Salt lähtee karkumatkalle kun häntä syytetään venäläiseksi vakoojaksi. Samalla paljastuu venäläisen underground-kulttijärjestön petollinen suunnitelma Amerikan tuhoamiseksi…

Vuoden yksi odotetuimmista elokuvista osoittautuu karvaaksi pettymykseksi. Leffan toiminta on melko viihdyttävää, mutta sen juoni on ala-arvoinen. Ensimmäisiä kertoja edes Angelina Jolie ei vakuuta roolissaan. Leffa on kliseitä täynnä, ja suurin lienee se että Venäjä on jälleen iso paha. Elokuva ei ole uskottava monestakaan aspektista.

Salt on ennalta-arvattavaa toimintamättöä sankarineiti Jolien johdolla, jota kyllä katsoo toisaalta ihan mielellään puutteista huolimatta. En kuitenkaan pitänyt Jolien epäseksikkäästä ulonäöstäkään, saati lyhyestä tukasta. Loppu oli vähiten mieleeni.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!