Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.10.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Aikakausilehden reportterit etsivät käsiinsä Kenneth-nimisen miehen, joka on julkaissut lehti-ilmoituksen, jossa etsii kumppania aikamatkalle. Työharjoittelija Darius tutustuu hiljalleen Kennethiin, eikä osaa päättää onko mies hullu vai oikeasti aikakoneen keksinyt nero…

Safety Not Guaranteed on omaperäinen, erilainen draama, joka pitää kivasti otteessaan. Tavallaan on pettymys ettei elokuvassa päästä varsinaiseen aikamatkustukseen, mutta toisaalta se ei haittaa kun tarinan kuljetus on sen verran hyvä. Hahmot ovat mielenkiintoisia ja tragikoomisia ja näyttely pyörii Aubrey Plazan, Jake Johnsonin ja Karan Sonin pyörittämänä. Kristen Bell ja Jenica Bergere ovat hottiksia. Ihan suositeltava pätkä, jos kaipaa jotain erilaista. Odotin leffasta paljon hauskempaa ja enemmän scifiä, mutta ei osoittautunut ollenkaan huonoksi draamaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!