Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Huumejahdin mennessä pieleen Joey Gazelle joutuu etsimään kadonneen aseen, jolla on ammuttu poliisi. Oma ja muiden nahka on vaarassa kun soppaan sotkeutuu venäläinen mafia ja pari pientä poikaa…

Runnin Scared on intensiivinen ja väkivaltainen toimintatrilleri. Leffassa näytetään paljon, puolin ja toisin. Elokuva on siitä hyvä, että se pitää otteessaan ihan ensiminuuteilta lopputeksteihin asti. Leffa on juoneltaan hienosti rakennettu, ja erittäin ennalta-arvattamattomissa. Leffa oli ehkä liiankin nopeatempoinen, sillä Paul Walker tuppasi puhumaan jatkuvasti pikakelauksella. Kerrassaan jännittävää ja otteessaan pitävää ammuskelua.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!