Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.2.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Britannian historian pahamaineisimmat rikolliset, identtiset kaksoset ”Krayt” jylläsivät Briteissä 1960-luvulla. Reggie Kray on veljeksistä viisaampi kun taas Ron kamppailee mielenterveysongelmiensa ja äkkipikaisuutensa kanssa…

Legend on jälleen tarina, jonka ei uskoisi pohjautuvan todellisuuteen. Tom Hardy vetää huikeat kaksi roolisuoritusta ja molemmat roolit ovat niin uskottavia, että välillä unohtuu että niitä näyttelee sama kaveri. Mafialeffoja on tullut nähtyä vähän liikaakin viime aikoina, eikä tämäkään huono ollut. Tarinaltaan hieman kehno, mutta Hardyn vuoksi ehdottomasti katsottava filkka, joka ei jää kaduttamaan. Juonta ja taustoja olisi voitu vielä hioa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!