Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.9.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Ensimmäinen Road Trip oli ihan hauskaa viihdettä hyvillä näyttelijöillä. Jatko-osa on valitettavasti huono. Elokuva on juoneltaan huonompi ja sekavampi kopio ensimmäisestä. Minua ainakaan kiinnosta katsoa jonkun kaljamukipingiksen mestaruuskisoja… leffan ideasta tulee hieman mieleen se polttopalloelokuva, Dodge Ball, josta en tykännyt myöskään yhtään.

Näyttely on surkeaa jopa DJ Quallsin osalta, joka on ainoa ensimmäisestä osasta tuttu näyttelijä – ja senkin huonoimpia. Leffassa ei ole yhtään hauskaa kohtausta tai vitsiä, kaikki on käytettyä, kliseistä, ja ennalta-arvattavaa. En tiedä olisiko tätä elokuvaa pelastanut edes Tom Green. Edes tissit eivät jaksaneet innostaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!