Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.9.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Josh on seurustellut tyttöystävänsä Tiffanyn kanssa lapsesta asti. Kun parin erottaa yliopisto, molemmat saavat aikaa ajatella suhdettaan. Josh hairahtaa yliopiston tuomaan houkutukseen, eli Beth nimiseen tyttöön. Kun video Joshin ja Bethin petitouhuista lähtee postiin Tiffanylle Joshin normaalien videokuulumisten sijaan, Joshin matka aikaa vastaan alkaa. Road Trip on alkanut…

Road Trip on yksi teiniaikojen klassikkokomedioista jonka olen missannut. Leffa oli ihan hauskaa viihdettä. Tykkäsin etenkin Tom Greenin hulluttelusta. Tällekin teinikomedialle on tyypillistä tissit ja seksiin liittyvä läppä, joka jo hieman osaa maistua puulta. Loppupeleissä hauskaa, viihdyttävää, ja mukaansatempaavaa komediaa. Laihaakin laihempi DJ Qualls jälleen rajoittuneen nörtin roolissa. Hyvä komedia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!