Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Riku Rikas on maailman rikkain poika. Hänellä on kaikkea mitä lapsi voi toivoa, paitsi kunnon ystäviä. Koska Rikkaiden perhe on maailman rikkain, eräs liikemies havittelee heidän omaisuuttaan. Salajuoni toteutetaan ja Riku Rikas joutuu keskelle mylläkkää. Pelastaessaan vanhempia Riku saakin yllättäen uusia ystäviä…

Riku Rikas on sellainen elokuva jonka olen aina halunnut nähdä. Sanotaan että kyseessä on lapsitähti Macaulay Culkin ”viimeinen elokuva”, sillä tämän jälkeen alkoi kuulemma alamäki. Elokuva oli mielestäni hyvä; mielenkiintoisuutta täynnä. Ideat ja juoni oli loistava, en odottanyt yhtään enempää tai vähempää. Hyvä ja hauska koko perheen draamakomedia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!