Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.3.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Alice palaa sinne, mistä kaikki alkoi. Raccoon Cityssä on keskustietokoneen mukaan ilman kautta leviävä vastalääke, joka voisi pysäyttää zombien etenemisen…

Mistähän sitä aloittaisi? heiluva kamera, liian nopea tempo taistelukohtauksissa sekä aivan älyttömän naurettava juoni. Spoilaan nyt hieman, mutta eniten ärsytti se, että aikaa oli aina riittävästi. Perinteinen juoniaukko, aikaa kuluu ja kuluu ihme höpöttelyyn ja sitten kun katotaan taas kelloa niin ei ole kulunut kuin puoli minuuttia. Hirveää, visvaista kuonaa. Pakko katsoa kun tuli katsottua aiemmatkin, mutta tarina on mennyt solmuun tässä vaiheessa parikin kertaa. Leffa, joka ei olisi ollut pelastettavissa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!