Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.1.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Alice yrittää edelleen tuhota Umbrella-yritystä, joka on viruksen ja maailmanlopun takapiru. Pääpahis pääsee kuitenkin livahtamaan, ja etsiessään häntä Alice törmää selviytyjiin. Porukalla he yrittävät päästä Arcadiaan, niinkutsuttuun selviytyjille tarkoitettuun turvapaikkaan…

Resident Evilin neljäs osa on ihan kelpo äksöniä. Peliin perustuvaksi elokuvaksi Milla Jovovichin tähdittämä mättö on kieltämättä todella viihdyttävää katsottavaa. Ali Larter ja Wentworth Miller vain piristivät kokonaisuutta, yhtään mainioita Kim Coatesia ja vähemmän nähtyä Boris Kodjoeta vähättelemättä. Hidastuksia oli leffassa aivan liikaa, ja juoni vähän turhan pelkistetty. Aivot narikkaan -toimintamättönä kuitenkin nappaa aika hyvin. Ei paljon pahaa sanottavaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!